Viitoarea generatie de tablete Apple au intrat in productie, conform Bloomberg care citeaza persoane familiare cu situatia. Raportul spune ca Apple a inceput sa producat iPad Air 2 si Retina iPad Mini 2, urmand ca acesta sa fie lansate pe piata inainte de finalul anului.

Noul iPad Air va avea, spun sursele, un ecran antireflexie care va ajuta utilizatorii sa poata citi chiar si in lumina puternica. Aceasta noua facilitate ar putea insa crea complicatii in procesul de productie al device-ului. Atat iPad Air 2 cat si Retina iPad Mini 2 vor veni cu identificare digitala precum si noul procesor A8 al companiei americane, spun sursele.

Pe langa aceste tablete, Apple va dezvalui in toamna si noile iPhone-uri care vor veni la dimensini de 4,7 inci si 5,5 inci, precum si iWatch, ceas inteligent. Apple ar putea dezvalui toate acestea la evenimentul din 9 septembrie anul curent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri