Juniper Networks a inregistrat, in trimestrul al doilea al acestui an, venituri nete in valoare de 567,5 milioane dolari, fata de 493 de milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut (plus 15%).
Strategia Juniper Networks de dezvoltare bazata pe inovatie se reflecta intr-o serie de realizari inregistrate in decursul trimestrului trecut, precum ethernet cu densitate mare de porturi si costuri reduse, solutii cu capabilitati extinse de raportare si vizibilitate, achizitia companiei Funk, ce va permite oferirea unor solutii superioare de accesul si autentificare a utilizatorilor.

Semnarea unui contract cu Microsoft pentru a oferi solutii de securitate de inalta performanta, capabile sa creasca nivelul de protectie pentru retelele, serviciile si aplicatiile IP si IPTV. in cadrul aceluiasi contract, Juniper ofera solutii de securitate pentru retelele IPTV companiilor care utilizeaza Microsoft TV IPTV Edition, conform datelor oferite de Rompres.

Datacom, distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria al solutiilor CA, Juniper Networks, Extreme Networks si Secure Computing, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, Datacom asigura partenerilor sai acces la Centrul de Competenta si support help-desk.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Setari Cookie-uri