Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, va lansa pe 3 septembrie, in cadrul unui eveniment,Galaxy Note 4, noul varf de gama pe segmentul phabletelor (smartphone-uri cu o diagonala de peste 5,5 inch – n.red.), relateaza presa internationala.

Viitorul phablet va incorpora cele mai noi tehnologii in domeniul dispozitivelor mobile, iar din zvonurile care circula in aceste zile pe Internet, Galaxy Note 4 ar urma sa dispune de un ecran de 5,7 inch (QuadHD), un procesor de ultima generatie, o memorie cu o capacitate de 3GB si o camera foto de 16 megapixeli, imbunatatita. Este vehiculat deasemenea faptul ca Galaxy Note 4 va incorpora aceeasi tehnologie de amprentare disponibila si pe Samsung Galaxy S5

Ca si in cazul modelelor lansate anterior, noul Galaxy Note 4 nu va avea modificari semnificative fata de Samsung Galaxy S5, insa va aduce si noutati, mai ales pe partea de continut software. Dupa cum reiese din clipurile oficiale publicate de Samsung pe contul oficial de YouTube, noul Galaxy Note 4 va aduce o serie de noutati in zona celor care fac sport, propunand o serie de aplicatii dedicate, dar si randul celor care prefera sa faca animatii, tot prin intermediul unui soft creat de producatorul sud coreean.

Samsung nu a dezvaluit deocamdata mai multe detalii referitoare la viitorul Galaxy Note 4, dar va vom tine la curent cu ce noutati aduce atat din punct de vedere hardware, cat si software.

Sursa foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri