Roccat si-a facut un nume international pe piata de accesorii pentru gaming prin realizarea de keyboard-uri si mousi care impart functionalitati cu alte device-uri si ofera facilitati pentru acest segment de piata. Roccat Ryos MK Pro este un model de varf pentru lineup-ul de tastaturi, avand o multime de optiuni, facilitati si upgrade de la tastaturi traditionale.

Ryos MK Pro este o tastatura de gaming mecanica, realizata atat pentru profesionisti cat si pentru amatori. Pretul iti poate da un indiciu in acest sens - 1.009 lei la evoMAG.ro. Keyboard-ul are fiecare tasta luminata individual – o premiera pentru companie.

Tastatura Roccat: Design

Tastatura neagra straluceste o lumina albastra, placuta, de sub fiecare tasta si un numar de macro key-uri iti permite sa customizezi felul in care alegi sa te joci intr-un mod foarte rapid. Plasticul negru, rezistent, elimina aproape complet amprentele de pe taste. Keyboard-ul include de asemenea un suport pentru a-ti odihni mana insa probabil unii jucatori, in special profesionisti, vor dori sa achizitioneze una separata, mai comoda.

Facilitatile device-ului Roccat Ryos MK Pro

Rykos MK Pro include mai multe facilitati pentru gamerii care participa la competitii. In primul rand, sunt zeci de optiuni macro. Keyboard-ul are opt macro keys dedicate, cinci in partea stanga, M1-M5, si trei chiar sub tasta Space, T1-T3.Nu esti limitat insa la aceste opt – poti seta macros-uri pe orice tasta si sa o activezi cu Shift + tasta respectiva. Aceasta modalitate de asociere este usor de folosit si la indemana “in focul actiunii”.

Keyboard-ul se conecteaza printr-un cablu USB Y, fiind realizat astfel incat sa nu se incalceasca (prea usor). Modelul include un USB 2.0, incorporat, permitand totodata conectarea la casti si microfon. Devine astfel usor sa iti conectezi un mouse sau castile fara sa trebuiasca sa te complici cu conectarea lor la desktop.

Tastele pot fi luminate individual, lumina fiind ajustabila. Optiunile sunt practic nelimitate, putand “sublinia” prin lumina ce taste trebuie sa apesi, poti sa le faci sa lumineze intermitent sau sa se lumineze de la stanga la dreapta sau invers, ca o extensie a jocului, sa iti indice cata viata mai are personajul de pe ecran.

Roccat Ryos MK Pro

Sursa foto: Roccat.org

Ryos MK Pro se adapteaza in Windows XP/Vista/7/8 insa are nevoie de drivere care NU sunt compatibile cu sistemele Linux sau Mac. In timpul jocurilor, keyboard-ul functioneaza fara eroare, cu raspuns imediat, de doar o milisecunda, ceea ce inseamna ca poti “zbura” printre comenzi fara niciun lag.

Puncte pro

Tastatura mecanica; poti customiza tastatura in zeci de feluri. Taste luminate individual, customizabil. USB incorporat.

Punctele contra ale tastaturii de gaming

Albastrul este singura optiune de iluminare. Punctul de sprijin pentru podul palmelor nu poate fi indepartat.

Disponibilitate: evoMAG.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri