Operatorul telecom RCS & RDS reduce pretul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat. Incepand de astazi, 03 septembrie, pretul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/luna (TVA inclus).

Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/luna (TVA inclus) se aplica tuturor clientilor persoane fizice care opteaza pentru cel putin doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat si sunt clienti la serviciile de internet Digi Net si televiziune Digi TV Cablu sau Satelit.

Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achizitioneaza doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclus), iar la incheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclus) pentru fiecare abonament in parte. Persoanele care incheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat si nu sunt clienti la serviciile de internet fix sau televiziune, platesc un tarif de 10 euro/luna (TVA inclus) si 7 euro/luna, (TVA inclus) daca achizitioneaza doua abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii poti utiliza gratuit pana la 30 septembrie 2014.

Abonatii existenti care intrunesc conditiile enumerate mai sus, vor beneficia automat de aceasta scadere incepand cu data de 1 octombrie 2014, fara a fi necesar un demers din partea lor. RCS & RDS ofera persoanelor care incheie contract pe 24 de luni pentru abonamentul Digi Mobil Complet 3, posibilitatea de opta fara niciun cost pentru telefonul smart Allview A4 Duo sau pentru Nokia 208, iar pentru telefonul smart Allview A5 Duo/A5 Smiley doar 50 RON (TVA inclus), cu plata integrala.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Romtelecom si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri