In vara lui 2007, Mike Lazardis, cofondator al BlackBerry, a demontat un iPhone pentru a vedea cu exacitate ce se afla in el. A fost socat sa descopere ca BlackBerry nu concura cu un alt telefon, asa cum credea, ci cu un Mac! Lazardis si-a adus aminte de acest moment intr-un interviu cu The Globe and Mail, aducand aminte si de lunile de dinaintea caderii Research in Motion, compania din spatele BlackBerry.

Aceasta este, pe scurt, povestea factorului inedit al iPhone-ului – a plasat computerele in terminalele noastre mobile. Dintr-o data puteam asculta muzica, impartasi fotografii, sa cautam pe Internet informatii, sa rulam aplicatii ca pe desktop. Totul, fara tastatura QWERTY (un soc pentru BlackBerry). Nu, Apple nu a inventat aceste tehnologii, doar le-a pus corect in aplicare.

In infograficul pus la dispozitie de FinancesOnline.com sunt subliniate principalele facilitati cheie din fiecare model de iPhone, de la prima generatie in 2007, pana la iPhone 5S. Mai mult, luand in calcul noile patente ale Apple dar si zvonurile din piata, in infografic sunt incluse si informatii despre cele mai asteptate facilitati ale viitorului iPhone 6.

Citeste si:
Orange permite apeluri Wi-Fi si pentru iPhone-uri
Orange permite apeluri Wi-Fi...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sodexo introduce Apple Pay pentru clientii sai