Yahoo a anuntat ca va oferi internautilor acces gratuit la serviciul de mail care detine o capacitate de stocare de 1GB, de patru ori mai mult decat in prezent.

Internautii folosesc conturile de mail nu numai pentru stocarea mesajelor primite, ci si pentru depozitarea de documente si fotografii, care necesita toate un spatiu de memorie adecvat.

Yahoo a confirmat ca serviciul va deveni operational din luna aprilie in lumea intreaga, implementarea acestuia necesitand o perioada de doua saptamani.

Compania va introduce gratuit si protectie anti-virus de ultima generatie, care sa respinga mesajele nedorite atasate unui mail, facilitate care pana in prezent era disponibila numai abonatilor platitori.

Yahoo Mail este disponibil in 15 limbi, in lumea intreaga.

Anul trecut, Google a fost prima companie din segmentul internet, care a oferit utilizatorilor 1GB de stocare gratuita, in cadrul serviciului-test Gmail.

Gmail este disponibil numai in limba engleza.

Microsoft limiteaza capacitatea de stocare pentru utilizatorii sai de MSN Hotmail la 250 GB.

Yahoo si Microsoft sunt singurele care ofera 2GB de stocare pentru internautii care platesc un abonament lunar de circa 10 lire sterline anual.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri