Flanco Retail a incheiat un parteneriat cu H.Essers pentru servicii de depozitare in centrul logistic al companiei din Bucuresti, acesta intrand in vigoare incepand cu luna septembrie. Parteneriatul va conduce la o scadere a timpului de aprovizionare a magazinelor la maximum 24 de ore si, in consecinta, la o livrare rapida a comenzilor catre clientii finali, pana in casa lor.

„Am reusit sa eficientizam cheltuielile, printr-o reducere cu 15% a costurilor de distributie si depozitare, ceea ce la final se va reflecta inclusiv in preturi mai bune pentru clientii nostri”, spune Catalin Cirnaru, supply chain manager Flanco.

Suprafata ocupata de Flanco Retail va fi de aproximativ 5000 m2, intr-o cladire cu suprafata totala de peste 30000 m2 proiectata si construita dupa principiile arhitecturii ecologice. Flanco va depozita peste 1,6 milioane m3 de produse/ an. Cladirea este certificata dupa standardele HACCP in ceea ce priveste controlul ambiental si al conditiilor de igiena.

Principalii concurenti ai Flanco sunt Altex, Domo, precum si magazinele din cadrul FiT Distribution, Cel.ro sau evoMag.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri