Retailerul de electronice si electrocasnice Altex deschide al 91-lea magazin din Romania, in centrul comercial Plaza Romania, detinut ce grupul turc Anchor, pe o suprafata de 2.500 de metri patrati, in urma unei investitii de 250.000 de euro, scrie Mediafax.

"Altex isi completeaza portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazin, de peste 2.500 de metri patrati. Odata cu deschiderea care va avea loc vineri, 3 octombrie, Altex isi extinde reteaua si inaugureaza in Plaza Romania cel de-al 91-lea magazin care, in urma unei investitii de 250.000 de euro, devine cel mai mare showroom Altex din Romania", se arata intr-un comunicat al retailerului.

Extinderea showroom-ului din Plaza Romania face parte din strategia de dezvoltare a retelei Altex, a declarat Dan Ostahie, presedintele si directorul executiv al Altex.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent. Plaza Romania, din Bulevardul Timisoara, are un trafic de 30.000-35.000 de clienti in fiecare zi si in prezent se afla intr-un proces de modernizare.

Citeste si:
Site-urile care organizeaza Black Friday 2019 si cand incep ofertele
Ce site-uri din Romania...

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Black Friday eMAG 2019: Cand va anunta retailerul ofertele