msg systems Romania a organizat in 4 Septembrie la Cluj Napoca cea de-a doua editie a conferintei IT bazata pe tehnologii SAP. La eveniment au participat 120 de specialisti IT din Cluj Napoca cat si din alte orase ale tarii, precum Sibiu, Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti

Temele abordate, business rules, enterprise user experience, reporting & analytics, au fost gandite ca o continuare a primei editii a conferintei, insa cu accent mai puternic pe partea practica. La conferinta a fost prezentat, in exclusivitate, un showcase al unei aplicatii dezvoltate pe o platforma mobile SAP, creat la Cluj de msg systems Romania, pentru companii din domeniul asigurarilor. Aceasta aplicatie este si highlight de inovatie in cadrul inscom 2014, conferinta cu teme exclusive de asigurari, care se va desfasura la final de septembrie in Germania, la Munchen, in prezenta conducerii celor mai mari companii din domeniul asigurari-reasigurari din intreaga lume.

Inca de la inceput am fost placut surprins de numarul mare de participanti, mai ales ca unii dintre acestia au fost din afara Clujului. Acest lucru dovedeste ca temele inovative- UI5, Fiori, SAP HANA alese pentru conferinta au prezentat interes pentru specialistii SAP” a afirmat Cristi, unul dintre specialistii SAP prezenti la eveniment.

Succesul primelor doua editii si interesul in continua crestere pentru tehnologiile SAP sunt motivele pentru care vom continua sa organizam anual astfel de evenimente in Cluj Napoca. Ne bucuram ca msg systems Romania poate astfel sa isi aduca un aport semnificativ in formarea unei comunitati de specialisti SAP in zona Cluj-Napoca si nu numai”, au declarat reprezentantii companiei msg systems Romania.

Compania msg systems Romania are in plan organizarea unui eveniment similar, dedicat tehnologiei JAVA, in 9 octombrie 2014, la Cluj Arena. Detalii despre aceasta a doua conferinta se gasesc pe site-ul companiei, iar inscrierile se pot face pe adresa info-events@msg-systems.com, pana in 6 octombrie 2014.

msg systems Romania este activa pe piata din Cluj din anul 2008, avand in prezent peste 180 de angajati. Inceppand cu 2014, compania este activa si pe piata Targu-Mures. Ca furnizor si consultant de solutii si servicii IT compania activeaza pentru clienti de talie mondiala din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurari/reasigurari (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achmea, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul financiar-bancar (Landes Bank Berlin, VW Bank), energie: E-ON, industria alimentara (DMK Milchkontor, Emmi)

Contact: Ariadna Zaharia - Marketing & PR Specialist msg systems Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri