Vodafone Romania anunta ca, incepand de astazi, clientii Vodafone posesori ai unui card de credit EuroLine sau EuroLine Style isi pot plati facturile direct din contul respectiv.

Solutia Direct Debit reprezinta un sistem de plata simplu si eficient, care permite clientilor Vodafone Romania posesori ai unui card de credit EuroLine sau EuroLine Style sa-si foloseasca timpul la maximum.
Pentru a-si plati automat factura Vodafone in fiecare luna, din contul de credit, clientii Vodafone trebuie sa semneze un contract cu EuroLine Retail Service.

Acest serviciu este gratuit pentru toti clientii Vodafone care utilizeaza un card de credit Euroline sau EuroLine Style.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Euroline Retail Service, emitentul cardurilor de credit EuroLine si EuroLine Style, este lider pe piata cardurilor de credit din Romania, cu peste 400.000 de carduri emise in ultimii doi ani.

Euroline Retail Service este membru al grupului bancar Eurobank EFG, lider pe piata Greciei in ceea ce priveste creditele de consum, administrarea fondurilor mutuale, investitiilor bancare, tranzactiilor bursiere si asigurarilor de viata. Grupul Eurobank EFG detine o pozitie de top si pe pietele din Europa Centrala si de Sud-Est in care este prezent - Bulgaria, Romania, Serbia-Muntenegru si Polonia, iar din 2006 a intrat si pe pietele bancare din Ucraina si Turcia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange, afaceri in crestere cu 4% in trimestrul trei