Urmare a acuzatiilor DNA privind ilegalitatile Microsoft si ale unor parteneri ai sai care ar fi dat mita pentru obtinerea unor contracte, oficialii locali ai companiei americane subliniaza, intr-un comunicat, ca “Nimic din comunicatele Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) nu indica vreo activitate ilegala din partea Microsoft”.

„Compania Microsoft este determinata sa respecte cele mai inalte standarde etice si legale si a analizat cu toata responsabilitatea aspectele aflate in curs de cercetare, asigurand deplina cooperare in investigatia DNA. Dat fiind ca este o cercetare legala in curs, compania isi limiteaza in mod intentionat comentariile publice. Microsoft investeste de aproape 18 ani in Romania si viziunea noastra este sa fim liderul tehnologic si partenerul de incredere pentru viitorul tarii”.

In dosarul Microsoft sunt acuzati noua (fosti) ministri si alte nume grele din politica dar si fosti si actuali executivi ai unor parteneri ai companiei americane, printre numele vehiculate fiind Siveco sau Fujitsu-Siemens.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Dan Nica si Gabriela Ciot, propunerile PSD pentru comisar european