Orange TV, serviciul de televiziune al operatorului francez, lanseaza o noua oferta si aduce clientilor meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Astfel, portofoliul de continut al Orange TV include posturile Look Plus HD si Look TV HD, toti clientii avand posibilitatea de a urmari meciurile transmise in HD.

Toti abonatii Orange TV au in lista lor de canale, fara plata unor taxe aditionale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1. Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei optiuni dedicate, cu acelasi nume, cu 2,5 euro/luna (TVA inclus). Clientii care aleg aceasta optiune primesc si 7 GB/luna trafic de internet, pentru a putea urmari Look TV HD si pe smartphone, tableta sau PC.

De exemplu, clientii cu abonamentul Local HD, in valoare de 5 euro, vor putea viziona in continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tableta si smartphone. Daca activeaza si optiunea Look TV HD, vor putea urmari si acest canal si vor plati in total 7,5 euro (TVA inclus).

Clientii existenti au acces la ambele canale, Look Plus HD si Look TV HD, pana la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca ulterior Look TV HD sa fie disponibil celor care activeaza optiunea dedicata. Look Plus HD va ramane inclus in toate abonamentele Orange TV.

Cei care activeaza acum un abonament Orange TV pentru 2 ani vor primi timp de 7 luni gratuitate la abonament. La primul abonament Orange TV pentru 24 de luni, instalarea si activarea sunt gratuite. Toti clientii care vor activa serviciul Orange TV dupa data de 25 octombrie vor avea acces gratuit in primele 7 zile la Look TV HD, indiferent de abonamentul TV ales. Cei care activeaza serviciul pana pe 25 octombrie inclusiv vor avea acces la acest canal pana la finalul lunii.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom Romania, dar si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri