How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovatiei, tehnologiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, va avea loc pe 20 si 21 noiembrie in Bucuresti. Ajunsa la editia internationala cu numarul 5, conferinta are in acest an un format mai complex si va aduce in discutie pe scena principala teme precum antreprenoriatul si tendinte in tehnologie, in timp ce track-urile specializate vor oferi audientei oportunitatea de a invata mai multe despre dezvoltarea de produse tech, crearea de jocuri, sau bune practici pentru investitorii de tip angel.

Biletele very early bird sunt disponibile pe site-ul evenimentului pana miercuri, 22 octombrie.

Cea de a cincea editie internationala a How to Web reprezinta un nou inceput pentru conferinta: evenimentul se maturizeaza si propune audientei un format mai complex care trateaza in profunzime subiecte specifice.

Pe scena principala a evenimentului vor fi abordate subiecte precum dezvoltarea de produse tech cu potential disruptiv, tendintele care vor avea un impact semnificativ asupra industriei la nivel global, obtinerea de investitii sau antreprenoriatul in tehnologie.

How to Web Conference 2014 aduce in fata audientei lideri in tehnologie si profesionisti consacrati la nivel mondial care isi vor impartasi experienta si cunostintele acumulate de-a lungul timpului. Printre invitatii care au confirmat pana in prezent participarea la eveniment se numara: Manuel Heilmann (Co-Fondator & CEO Coinzone, startup care permite utilizatorilor sa efectueze tranzactii cu monede digitale precum Bitcoin), Ze Pinto Ferreira (Co-Fondator si CEO FNV Labs, companie care produce Mellow, prima masina de gatit sous-vide controlata prin smartphone, care a avut o campanie de crowdfunding suprafinantata cu 300%), Florian Meissner (CEO & Co-Fondator EyeEm, Germania, comunitate a pasionatilor de fotografie care inregistreaza o crestere rapida, avand in prezent peste 10 milioane de utilizatori), Paul Papadimitrou (Innovation Strategist, UK, analist cunoscut la nivel international care a vorbit la evenimente precum LeWeb – Paris, Londra; SXW – SUA sau Social and Digital Marketing Conference – New York, Singapore, London), Michael Ni (Senior VP Marketing & Products Avangate, US, companie care a fost achizitionata anul trecut de fondul de investitii Francisco Partners) sau Dennis Cox (Chief Product Officer IXIA, US, antreprenor a carui companie a fost cumparata de IXIA in 2012 pentru 160 milioane USD).

In paralel vor fi organizate trei track-uri specializate despre product management, dezvoltarea de jocuri si investitiile de tip angel, care vor oferi unor categorii specifice de audienta sansa de a acumula cunostinte si competente relevante pentru domeniile lor de interes, precum si oportunitatea de a interactiona cu profesionisti de top din industrie.

Astfel, PRODUCT TRACK, dezvoltat in colaborare cu Mozaic Works, va aduce in discutie subiecte precum product management, prioritizarea etapelor de dezvoltare a produsului si coordonarea activitatilor pentru o executie impecabila. Ragnar Saas (Co-Fondator PipeDrive) sau Mark Tolmacs (Product Manager Ustream) se numara printre specialistii care vor vorbi despre product management la cele mai inalte standarde si vor impartasi bune practici si povesti de succes.

Dezvoltatorii de jocuri vor avea la randul lor oportunitatea de a invata din experienta unora dintre cele mai importante companii de gaming din regiune participand la GAME DEVELOPMENT TRACK, organizat in colaborare cu Romanian Game Developers Association (RGDA) cu sprijinul King si Mobility Games. Profesionisti cunoscuti din industrie precum Vlad Micu (Head of Studio, Critical Force Entertainment) sau Mathieu Muller (Field Engineer, Unity Technologies) vor oferi exemple practice si studii de caz care vor ajuta participantii sa inteleaga cum functioneaza industria si care sunt mecanismele din spatele unor titluri de succes.

Organizat in colaborare cu Angelbootcamp cu sprijinul Trento Rise, ANGEL INVESTMENT TRACK este un eveniment adresat investitorilor de tip angel si aduce in discutie bunele practici in domeniu. Jonathan Bixby (Director Executiv GrowLab, care a ridicat cea mai mare runda de finantare de tip business angel din istoria Canadei), Rune Theill (Co-Fondator & Program Director Rockstart Accelerator), Simon Jenner (investitor si Co-Fondator Oxygen Accelerator), Adrian Gheara (investitor de tip angel care a finantat 123ContactForm), Malin Stefanescu (investitor de tip angel care a sustinut Green Horse Games), Lyuben Belov (investitor de tip angel si Managing Director LauncHub) si alti investitori si reprezentanti ai programelor de accelerare din intreaga lume vor vorbi despre modalitatea in care poti incheia cele mai bune runde de investitii, aspectele legale sau posibile modalitati de colaborare pentru a identifica si investi in startup-uri cu potential.

How to Web Conference 2014 este un eveniment organizat cu sprijinul partenerilor principali Telekom Romania, IXIA, Bitdefender si Grapefruit si al partenerilor Avangate, Softlayer, CyberGhost, Hub:raum, Domain.me, Ambasada Canadei in Romania si Reea si va avea loc pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. Biletele de tip „very early bird” sunt disponibile pana miercuri, 22 octombrie, pe site-ul conferintei.

Startup-urile early stage din Europa Centrala si de Est care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei pot aplica la cea de a treia editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune care va avea loc in paralel cu How to Web Conference 2014. Finalistii care vor fi acceptati in program vor intra astfel in cursa pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal Startup Spotlight, si vor participa la sesiuni de mentorat si workshop-uri dedicate. Aplicatiile la Startup Spotlight sunt deschise pana pe 20 octombrie si se realizeaza online pe site-ul programului.

Mediatizarea evenimentului este asigurata de parterii media principali Netocratic, Inventures.eu, Newtrend.bg, IT Dogadjaji, Digjitale, The Pole Society, Adevarul Tech, Play Tech, Hotnews.ro, Forbes Romania, WALL-STREET, Capital, Yoda, Times New Roman si de partenerii media Cariere, Business Review, Business Woman, Business Cover, Business 24, Incont.ro, Manager Express, Today Software Magazine, Gadget Trends, Comunicatii Mobile, PC World, Agora, Games Arena, Ctrl-D, Startups.ro, Romania Libera, Academia Catavencu, Evenimentul Zilei, Zelist, Comunicatedepresa.ro, Ziare.com si Ejobs.

Despre How To Web

How to Web este cel mai important eveniment dedicat inovatiei, tehnologiei si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Conferinta se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse tech, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie. Mai multe detalii despre eveniment si lista vorbitorilor confirmati pentru editia de anul acesta sunt disponibile online pe site-ul conferintei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri