Apple a anuntat vineri ca va transmite prin live stream un eveniment social media ce va avea loc pe 16 octombrie, in care compania va prezenta, cel mai probabil, noile modele de iPad-uri si, posibil, iMac-uri, scrie presa internationala.

Conform site-ului companiei americane, evenimentul se va transmite live printr-o pagina speciala, rezervata de obicei pentru a gazdui lansari majore, cea mai recenta fiind cea a prezentarii iPhone 6, din septembrie. Acoperirea transmisiunii include Mac-urile, device-urile iOS si Apple TV.

In cadrul evenimentului, se asteapta ca Apple sa prezinte viitoarea generatie de iPad-uri, cu recunoastere touch, procesoare A8 si probabil o estetica imbunatatita. Wall-Street.ro va va prezenta pe data de 16 octombrie, near-live, principalele puncte din prezentarea companiei americane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri