Orange, Vodafone si Telekom Romania vor aduce pe piata locala ambele modele de iPhone 6 din data de 31 octombrie, toti trei operatorii permitand precomenzi pentru produsele Apple incepand cu data de 24 octombrie. .

Vodafone Romania a integrat in site si un sistem de preinregistrare, prin care clientii interesati de terminalele mobile isi dau acordul de a fi contactati in momentul in care iPhone-urile devin disponibile. Ceilalti doi operatori vor introduce probabil sistemul de precomenzi chiar pe 24 octombrie.

Wall-Street.ro a scris luni, inainte de anunturile oficiale, ca Apple extinde numarul de tari in care va lansa oficial terminalul in alte 36 de tari, printre care si Romania. Consumatorii au achizitionat circa 10 milioane de device-uri in prima saptamana de la lansarea terminalului.

Te va interesa sa cumperi telefonul prin operatori? De ce (nu)? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri