RCS & RDS lanseaza o noua campanie de promovare a ofertei comerciale de telefonie mobila Digi Mobil Italia, disponibila exclusiv romanilor de pe teritoriul Italiei. Totodata, compania continua seria de spoturi publicitare din campania „Interzis in Belgravistan”, cu o noua executie ce o are in rolul principal pe Catrinel Menghia, modelul si actrita de origine romana, stabilita in Italia.

Clientii Digi Mobil Italia care isi activeaza Optiunea Amici 800 (Prieteni 800), beneficiaza de 800 de minute catre retele nationale si internationale catre 42 de tari. Aceasta optiune poate fi activata de catre clientii din Italia care au o cartela prepaid Digi Mobil in baza unui credit minim de 15 euro, TVA inclus.

La activarea Optiunii Amici 800 (Prieteni 800), clientii Digi Mobil Italia primesc un bonus 2000 de minute catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania, 100 SMS-uri doar in reteaua Digi din Italia, Romania si Spania, valabile timp de 30 de zile de la data activarii optiunii.

Optiunea Amici 800 (Prieteni 800) este valabila pana la data de 30 aprilie 2015. Beneficiile incluse in aceasta optiune sunt disponibile timp de o luna si se reinnoinesc automat in baza unui credit suficient.

Amici 800 (Prieteni 800) poate fi activata la orice punct de vanzare Digi Mobil din Italia, apeland *146# si parcurgand pasii corespunzatori, apeland Serviciul Clienti Italia la 4077 (gratuit in reteaua Digi Mobil Italia) sau in contul de client creat pe https://mioconto.digimobil.it, unde pot fi gestionate serviciile oferite de Digi Mobil Italia. Mai multe detalii privind Serviciul Relatii cu Clientii gasiti aici.

Digi Mobil Italia, marca a grupului RDS & RCS, este un operator virtual de telefonie mobila (OMV), cu o prezenta de 4 ani pe piata telecom din Italia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri