Corporatia Oracle are, incepand de la 1 august, un nou vice-presedinte in cadrul regiunii Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (EE&CIS), in persoana lui Stefan Cojanu.

Acesta este director general al Oracle Romania inca de la infiintarea biroului de reprezentanta la Bucuresti al companiei americane, in 1995, rol pe care il va indeplini in continuare.

In prezent, peste 500 de specialisti isi desfasoara activitatea in cele zece centre din Romania, acoperind servicii vitale precum suport tehnic pentru utilizatorii de solutii Oracle din intreaga lume, administrarea resurselor si asigurarea suportului pentru partenerii Oracle, dezvoltare software pentru corporatia Oracle, servicii de reinnoire contracte de suport tehnic, vanzarea de produse si servicii de instruire Oracle.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri