Puhoi de protestatari au iesit saptamana aceasta pe strazile din Budapesta, Ungaria, fluturandu-si telefoanele mobile pentru a demonstra impotriva unei potentiale taxe asupra folosirii Internetului. Protestul, al doilea in saptamana aceasta, a fost organizat in mare parte de pe o pagina Facebook.

Media din Ungaria estimeaza numarul protestatarilor impotriva proiectului de lege al primului ministru Viktor Orban la circa 100.000 de oameni. Taxa propusa este de 700 de forinti, echivalentul a 2,89$ per internaut. Dupa protestele de duminica trecuta, guvernul Ungariei a propus limitarea taxei, insa acest lucru nu a linistit internautii ci, din contra, acestia au iesit in numar si mai mare in strada. Acest time-lapse arata hoardele de protestatari trecand peste podul Erzsebet Bridge din Budapesta.

Se aseamana aceste proteste cu cele din Romania, impotriva Rosia Montana? Cum ti se pare propunerea guvernului Ungar? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi. Sursa foto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri