Softelligence, companie romaneasca cu capital privat, specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business pentru industriile de servicii financiare (bancare si non-bancare), retail, distributie, IT&C sau farmaceutice, a preluat drepturilor de dezvoltare si comercializare ale aplicatiei Kazier, software lansat de firma Zero Paper condusa de George Butunoiu, in anul 2008.

Intelegerea a fost perfectata la 1 iunie 2014, odata cu integrarea echipei Kazier in compania Softelligence si cu preluarea portofoliului de clienti. Kazier este o solutie software de business process management si document management ce ajuta companiile sa controleze mai usor fluxurile de lucru, sa gestioneze mai rapid proiectele, contactele si documentele atasate acestora, toate informatiile necesare fiind usor accesibile intr-o arhiva electronica.

Din punct de vedere strategic, preluarea portofoliului Kazier vine ca o completare fireasca a referintelor pe care Softelligence le detine deja in domeniul bancar si financiar, cu nume precum Volksbank, UniCredit Bank, Piraeus Bank, Exim Bank, OTP Bank, Banca Comerciala Carpatica, asigurand companiei un numar semnificativ de clienti in industria serviciilor financiare. Softelligence si-a consolidat de-a lungul timpului un portofoliu reprezentativ de clienti in servicii financiare (bancare, asigurari, leasing si altele) precum ING Bank, Raiffeisen Bank, BCR, Allianz-Asigurari, Allianz Pensii Private, Mercedes-Benz Financial Services, Deutsche Leasing, Agricover IFN, Generali sau Aon Insurance Broker.

Atat din punct de vedere operational, cat si comercial, intrarea solutiei Kazier in portofoliul Softelligence faciliteaza accesul clientilor actuali la un mix de servicii de cea mai inalta calitate, de la consultanta si dezvoltare de solutii software de business (CRM, BI, Collaboration, Web & Mobile), pana la dezvoltare de produse si solutii ‘la cheie’, precum Softelligence e-Business Suite si Softelligence e-Broker.

“Expertiza dobandita de Softelligence in proiecte importante derulate alaturi de clientii sai din varii industrii va fi pusa la dispozitia companiilor ce utilizeaza in prezent solutia Kazier. Misiunea Softelligence este aceea de a sustine transformarea companiilor in contextul unui ritm foarte alert de evolutie a tehnologiei”, a deckarat Adrian Blidarus (foto), managing partner, technical & operations Softelligence.

Softelligence vrea afaceri de 1,5 mil. euro in 2014

Pentru anul curent, Softelligence estimeaza o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro si o profitabilitate de peste 14%. Iar planul de crestere pe urmatorii trei ani vizeaza prezenta in mediul international prin livrarea de servicii software de business, dar si prin exportul de produse proprietate intelectuala Softelligence EBS, Softelligence Kazier si Softelligence e-Broker.

Pentru atingerea obiectivelor, compania isi propune sa promoveze in piata un mix de servicii si solutii software diversificate si integrate si sa investeasca in dezvoltarea solutiilor software proprii sau achizitionate, cu o adresabilitate cat mai mare, care sa ii permita sa devina furnizorul preferat de servicii software de business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri