Metroul bucurestean are patru magistrale principale si fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor - Pantelimon), linia de muzica (Berceni - Pipera), linia de film (Preciziei - Anghel Saligny) si linia de carti audio (Gara de Nord - Parc Bazilescu).

Aplicatia Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru aceasta aplicatie, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animatie Anim’est, documentare Discovery si o selectie variata de carti de la Humanitas. Clientii Orange care se inscriu in aplicatie au posibilitatea sa castige si unul din cele 9 premii oferite constand intr-o tableta LG G Pad 8.0 si un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioada de 3 luni.

Aplicatia Metroul Orange 4G poate fi descarcata din Play Store si App Store si se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul in aplicatie se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Orange.