Incepand de saptamana aceasta, timp de doua luni, clientii Orange care calatoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzica sau carti audio, si pot accesa jocuri prin utilizarea noii aplicatii gratuite Metroul Orange 4G.

Metroul bucurestean are patru magistrale principale si fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor - Pantelimon), linia de muzica (Berceni - Pipera), linia de film (Preciziei - Anghel Saligny) si linia de carti audio (Gara de Nord - Parc Bazilescu).

Aplicatia Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru aceasta aplicatie, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animatie Anim’est, documentare Discovery si o selectie variata de carti de la Humanitas. Clientii Orange care se inscriu in aplicatie au posibilitatea sa castige si unul din cele 9 premii oferite constand intr-o tableta LG G Pad 8.0 si un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioada de 3 luni.

Aplicatia Metroul Orange 4G poate fi descarcata din Play Store si App Store si se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul in aplicatie se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Orange.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri