La cinci ani de la lansare, Google a devenit cea mai mare companie de Internet din lume, un sistem gigantic care planuieste sa devina in viitorul apropiat, prin multiplele sale instrumente, la fel de indispensabil ca apa si aerul.
Laboratoarele Google se pregatesc sa lanseze Base, un proiect care ramasese pina saptamina trecuta secret, dupa care a devenit public pentru citeva ore, ceea ce a generat rumoare printre pasionati. Google Base poate deveni pasul urmator catre suprematia Google pe calculatoarele omenirii, fiindca ofera ceea ce nimeni nu a facut pina acum: posibilitatea de a face publica orice informatie personala pe o pagina de Internet deja creata si fara limite de stocare.

Sintem in anul 2005, si din ce in ce mai multe persoane ar dori sa-si faca propria pagina de Internet. Unii sint insa prea lenesi sa faca asta sau nu stiu sa o faca si n-au bani sa-i plateasca pe altii. Pe Google Base se poate introduce aproape orice, de la programul cursurilor de la facultate si a unui anunt de vinzare a masinii sau a laptopului pina la profiluri de persoane si, bineinteles, informatii personale.

Amazon si E-Bay in pericol

Prima nemultumire poate aparea din partea celor de la E-Bay sau Amazon.com, care cistiga din vinzarea dreptului de postare a unui anunt, preturile fiind mai mari cu cit anuntul este ierarhizat mai sus in cautare. In plus, exista posibilitatea ca anunturile de mica publicitate sau orice alt gen de informatie sa fie insotite de un buton care sa permita contactul prin Google Talk, asa cum la E-Bay exista buton de Skype.

Sursa: http://www.cotidianul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri