Telekom si Cora Romania au incheiat un parteneriat pentru a oferi clientilor acces mai simplu la serviciile de comunicare integrata fix – mobil. Astfel, clientii Cora pot cumpara in magazine abonamente pentru servicii fixe, mobile, precum si pentru servicii integrate fix – mobil oferite de Telekom Romania, in functie de nevoile lor.

Standurile Telekom Romania sunt amplasate in zona cu produsele audio – video si IT si au un consilier dedicat. Prima etapa a parteneriatului include patru magazine din Bucuresti: cora Alexandriei, cora Sun Plaza, Cora Lujerului si Cora Pantelimon.

“ Prin parteneriatul cu reteaua Cora, facem un pas inainte, aducand serviciile noastre in retaileri netraditionali de telecom, care au zona IT&C in magazinele lor. Parteneriatul cu reteaua Cora va oferi acces mai facil la servicii de comunicare si divertisment”, a declarat Aris Karousos, director managementul vanzarilor Romania, grupul Telekom Romania.

Urmatoare etapa a parteneriatului va include si celelalte opt magazine din restul tarii, din Ploiesti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri