Samsung Electronics a cerut unei curti de apel din SUA sa ii retraga amenda de 930 mil. $ data de US District Court ca urmare a unor posibile incalcari ale drepturilor de autor detinute de Apple, scrie presa internationala.

Aceasta este cea mai recenta miscare intr-un sir de litigii intins pe mai bine de trei ani, in cadrul carora Apple si Samsung s-au acuzat reciproc de incalcari ale patentelor in cazul smartphone-urilor proprii. Per total, cele doua entitati s-au infruntat in instante in peste o duzina de state din lume.

In august insa, dupa trei ani de litigii, cele doua companii au consimtit sa isi retraga toate plangerile, mai putin in SUA. In situatia de fata, Samsung a facut apel privind o decizie de a plati Apple aproape 1 miliard de dolari, ca urmare a incalcarii mai multor patente ale companiei co-fondate de Steve Jobs si conduse in prezent de Tim Cook. Cei trei judecatori care trebuie sa ia o decizie inca nu au comentat nimic privind aceasta cerere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri