Orange le ofera clientilor sai utilizatori de smartphone-uri cu sistem de operare Android o noua varianta de plata pentru jocurile si aplicatiile din magazinul Google Play: facturarea pe numarul lor Orange.

Daca pana in prezent clientii puteau achizitiona astfel de jocuri si aplicatii cu plata doar utilizand un card bancar, de acum acestia pot alege ca plata sa se efectueze direct pe numarul lor de telefon: din creditul detinut in cazul utilizatorilor Orange PrePay sau odata cu plata urmatoarei facturi Orange in cazul abonatilor. Clientii Orange pot descarca astfel jocuri si aplicatii in valoare de maxim 15 euro fiecare, in limita a 50 de euro lunar.

Cei care opteaza pentru aceasta modalitate de plata trebuie sa aleaga optiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobila, afisata imediat dupa selectarea produsului dorit, in cazul in care nu au mai cumparat pana acum jocuri si aplicatii din Google Play, sau dupa selectarea produsului dorit si a sagetii de langa pret daca au mai facut astfel de cumparaturi.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom Romania, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri