Operatorul de cablu TV si telefonie fixa RCS&RDS intentioneaza sa introduca serviciul Digi TV in Republica Ceha incepand cu septembrie 2006, inaintand deja o cerere pentru a obtine o licenta in acest sens
Consiliul Audiovizualului din Republica Ceha a luat in discutie cererea RCS & RDS in primele zile ale lunii august, insa nu a fost aprobata din cauza lipsei documentatiei necesare. Nu mai asteptam decat obtinerea licentei de operare si pe care de data aceasta o vom obtine usor in urmatoarea sedinta de la sfarsitul lunii august a consiliului ceh al audiovizualului", a declaratpentru NewsIn Ionut Tarcea, director de marketing la RDS & RCS.

Tarcea nu a dorit sa anticipeze cota de piata pe care o urmareste compania cu operatiunile sale din Cehia, insa "piata este relativ putin dezvoltata pe segmentul televiziunii digitale si merita un efort investitional financiar si tehnic; este ca si cum ai infiinta o noua companie".

El a refuzat sa faca orice comentariu in privinta sumelor investitiilor programate pentru intrarea pe piata din Republica Ceha. Pachetul Digi TV se va afla in competitie directa furnizorii cehi de televiziune prin satelit UPC Ceska Republika si Karneval Media.

In Romania Digi TV are 340.000 de abonati, iar, incepand cu anul trecut, RDS&RCS urmeaza o strategie de extindere. in Ungaria serviciul are deja 100.000 de abonati, iar in Slovacia 10.000. "Intentionam sa continuam extinderea in Europa centrala si de est, in curand in zona ex-Iugoslaviei", a incheiat Tarcea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri