Atunci cand vine vorba de contrabanda, unii nu sunt prea inspirati in mod clar. Functionarii vamali chinezi au prins duminica un cetatean din Hong Kong care incerca sa treaca granita catre continent cu 94 de iPhone-uri. Lipite de corp.

Omul a atras atentia unui functionar atunci cand acesta parea ca merge destul de greu, desi nu avea in maini greutate mare. Dupa ce acestia nu au gasit nimic in pungile sale, oficialii l-au rugat sa treaca printr-un detector de metale si, previzibil, alarmele au pornit.

Fotografiile facute publice de autoritati arata zeci de iPhone-uri lipite perfect de pieptul, abdomenul si picioarele lui. Valoarea tuturor iPhone-urilor, modele 6 si 5S, se ridica la peste 300.000 de yuani (49.000 de dolari). Persoana, care si in trecut a mai intampinat probleme la vama, a fost retinuta. iPone-urile sunt extrem de populare in China – in Octombrie, in doar trei ore, chinezii plasasera 3 milioane de precomenzi la principalii trei operatori telecom din statul asiatic. Preturile iPhone-ului sunt mai mari pe continent decat in Hong Kong.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri