De asemenea, canalele Comedy Central Extra si Nickelodeon figureaza, incepand de astazi, in pachetul de baza TV S, din oferta Telekom Romania. Astfel, clientii Telekom Romania Communications beneficiaza de 3 canale suplimentare in pachetul de baza TV S: Paramount Channel, Comedy Central Extra si Nickelodeon.

Posturile nou introduse acopera o gama larga de tematici. Iubitorii de film au la dispozitie Paramount Channel, precum si Comedy Central Extra, dedicat filmelor de comedie, dar si serialelor sau emisiunilor de divertisment. Nick Jr. postul TV fara reclame, dedicat copiilor, ofera continut pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, in timp ce Nickelodeon aduce programe educationale, dedicate publicului tanar.

Principalii concurenti ai Telekom Romania pe segmentul TV sunt RCS&RDS, UPC Romania, Orange Romania.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul ofera produse si servicii fixe, comunicare mobila, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si are circa 229.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro in anul financiar 2013 – mai mult de jumatate din aceasta valoare in afara Germaniei.