Orange Romania anunta lansarea serviciului de plati online pe www.orange.ro prin care abonatii sai au posibilitatea sa isi plateasca factura lunara, sa reincarce cartele sau sa achizitioneze telefoane, accesorii, cartele preplatite sau materiale promotionale direct pe Internet, cu cardul bancar. Solutia utilizata are la baza serviciile BRD - Groupe Socit Gnrale de procesare si decontare a tranzactiilor cu card bancar, solutia tehnica pentru plata online fiind asigurata de GECAD ePayment.

Acest serviciu cu valoare adaugata completeaza serviciile Webshop si WebCare, unde clientii Orange pot accesa online informatii despre produse noi, abonamente sau cartele, pot face schimbari in planul tarifar sau pot trimite solicitari serviciului clienti Orange.

Clientii Orange pot de acum sa faca plata on-line pentru produsele si serviciile oferite prin Webshop si Webcare. Clientii nostri pot sa achizitioneaze telefoane, accesorii, cartele PrePay sau materiale promotionale si sa-si plateasca factura sau sa faca reincarcari de conturi PrePay din fata calculatorului de acasa, de la servici sau chiar din vacanta. Solutia ePaymentTM si banca BRD au raspuns cel mai bine cerintelor noastre de a implementa acest proiect. a declarat Oana Solca, WebShop si WebCare Marketing Manager la Orange.

Noul serviciu de plati online introdus de Orange utilizeaza platforma de comert electronic ePaymentTM dezvoltata de compania GECAD ePayment. Tehnologia permite procesarea de plati prin Internet cu card bancar, intr-un mediu securizat.

Clientii Orange vor putea efectua plati online folosind carti de credit sau de debit Visa/ Visa Electron si MasterCard/ Maestro, comisionul perceput posesorilor de card fiind zero.

Sistemele de plati online devin tot mai mult o optiune in Romania, pentru comercianti si pentru cumparatori deopotriva. Lansarea acestui serviciu de catre Orange Romania este un proiect important in special prin numarul mare de utilizatori care vor beneficia de avantajele solutiei ePaymentTM. Comertul electronic se va bucura astfel de o promovare excelenta la nivel national si estimam o disponibilitate crescuta a publicului pentru tranzactii online, urmata de o crestere a volumului pietei. a comentat Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri