Horatiu Berdila a plecat de la Romsys; Razvan Olteanu preia functia de conducere

Horatiu Berdila a parasit dupa sase ani Romsys, unde ocupa pozitia de CEO, una dintre companiile vizate saptamana trecuta de o serie de perchezitii intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Berdila este, din ianuarie 2015, advisor la furnizorul de solutii software RSC (Riz Software Consultancy).

Anterior, Berdila a ocupat pozitii executive la Softwin, companie detinuta de antreprenorul roman Florin Talpes, si direct sales manager la POSTelecom. La inceputurile carierei sale, inceputul anilor 2000, Berdila a lucrat in cadrul Orange.

Surse din piata au declarat pentru wall-street.ro ca functia de conducere a companiei a fost preluata, cel putin interimar, de Razvan Olteanu, acesta ocupand pozitia de deputy CEO inainte de plecarea lui Berdila.

Politistii au facut la 1 februarie 146 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spalare de bani si evaziune in domeniile IT si constructii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, surse judiciare declarand ca printre firmele perchezitionate sunt Erbasu, UTI si Strabag dar si Romsys.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri