Conform celor mai recente bilanturi financiare ale companiei pe anul 2014, Softelligence a atins cifra de afaceri de 1,5 milioane euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, dezvoltatorul autohton de solutii software de business a inregistrat in 2014 o crestere cu 50% a cifrei de afaceri.

Pentru anul curent, compania estimeaza o cifra de afaceri de cel putin 2 milioane de euro, cu o crestere de peste 30% fata de 2014, avand in vedere ca directii strategice abordarea agresiva a pietei internationale, dar si recomercializarea solutiilor de business dezvoltate pentru domeniile asigurari, banking, retail si distributie.

De asemenea, in 2015 Softelligence va investi in continuare in dezvoltarea de proprietate intelectuala, urmand sa lanseze o noua versiune a platformei Softelligence EBS 2015, cu functionalitati extinse in zona de Document Management, Business Process Management si Business Intelligence. Compania va continua in 2015 investitia in oameni si procese. Echipa Softelligence este formata in prezent din 60 de angajati, insa conform strategiei de dezvoltare pentru 2015, aceasta va inregistra o crestere de 30% in noul an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri