Intr-un studiu realizat recent de Logitech, clientii au declarat ca un design durabil si rezistent si optiunea de alimentare AC sau cu baterii sunt doua dintre cele mai cautate trasaturi ale boxelor portabile pentru iPod, anunta un comunicat al companiei.

ôStudiul nostru ne-a evidentiat fara echivoc preferintele utilizatorilor in materie de difuzoare portabile pentru iPod: rezistenta si flexibilitatea,ö declara Jef Holove, Vice presedinte de Marketing de produs al diviziei Audio din cadrul Logitech. ôAudioStation Express le ofera oamenilor exact ce isi doresc, permitandu-le sa asculte muzica oriunde acasa datorita alimentarii AC sau afara, pe baterii; iar design-ul boxelor este suficient de rezistent in conditii variate de mediu.ö

Sistemul de difuzoare este prevazut de asemenea cu un port auxiliar (3,5 mm) care le permite oamenilor sa-l conecteze la modele mai vechi de iPod-uri precum si la alte dispozitive audio, inclusiv CD, MP3 si DVD playere portabile.

Parte a programului Apple ôMade for iPodö, sistemul AudioStation Express este alb stralucitor pe toate fetele, iar grilajul si porturile sunt negre ľ cu alte cuvinte, este perechea perfecta a iPod-ului. Telecomanda wireless, inclusa, le permite utilizatorilor sa regleze volumul, sa controleze lista de melodii de pe canapea sau de la birou. Iar atunci cand nu este utilizata, telecomanda poate fi integrata in partea din spate a sistemului de boxe.

Gama de boxe Logitech pentru iPod si MP3 playere include si inalt-performantele difuzoare stereo Logitech AudioStation pentru iPod, de asemenea lansate astazi; premiatele boxe portabile Logitech mm50 pentru iPod; boxele portabile, stilate, Logitech mm50; si boxele portabile ultra-compacte Logitech mm28.

Boxele Logitech AudioStation Express vor fi disponibile in S.U.A si in Europa incepand din luna octombrie. Pretul de vanzare recomandat este de 99,99Ç in Europa.

Infiintata in 1981, Logitech proiecteaza, produce si comercializeaza componente periferice pentru calculator ce permit clientilor sa lucreze, sa se joace si sa comunice eficient in lumea digitala. Avand sediul corporatiei prin sucursala din Fremont, California, SUA si sediile regionale prin sucursalele locale din Elvetia, Taiwan si Hong Kong, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI).