Pana la 1 august tarifele pentru Germania, Italia si Spania erau de 8 eurocenti/minut, iar pentru Ungaria de 7 eurocenti/minut. "Analiza traficului nostru arata ca, dintre toate apelurile internationale, cele patru tari sunt cele mai populare destinatii pentru clientii nostri", a declarat Levente Csenteri, director executiv Combridge, citat de Rompres.

De asemenea, utilizatorii serviciului EUfonika pot face economii la apelurile initiate din reteaua fixa in cea mobila, costul curent perceput pentru apelurile de pe fix pe mobil (Orange si Vodafone) ajungand la 10,9 eurocenti pe minut, cu 16% mai mic decat acum doua saptamani. In afara de tarifele percepute pentru apelurile internationale si pentru cele de pe fix pe mobil, EUfonika a scazut si tarifele pentru apelurile interjudetene realizate in perioada de varf cu 9%, respectiv de la 4,3 eurocenti pe minut, la 3,9, fiind in prezent printre cele mai avantajoase de pe piata. Nu in ultimul rand, EUfonika a redus perioada de varf cu doua ore, astfel ca, incepand cu 1 august, orele de varf se situeaza in intervalul 8 :00 - 18 :00, de luni pana vineri.

Incepand de la 1 ianuarie 2007, conform legislatiei in vigoare, preturile de interconectare ale operatorilor alternativi se vor reduce, astfel incat serviciile de telefonie fixa alternativa vor deveni si mai atractive pentru utilizatori.

Compania Combridge, subsidiarul Magyar Telekom in Romania, ofera o alternativa competitiva pe piata de telefonie fixa din Romania. Oferta Combridge include servicii de date si de internet mai ales pentru persoanele juridice, dar si pentru furnizorii de telecomunicatii si servicii de internet, bazandu-se pe reteaua internationala a actionarilor. Combridge isi propune sa se alinieze la standardele Uniunii Europene in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite, nivelul preturilor, serviciile de relatii cu clientii si procedurile interne.

Magyar Telekom este principalul furnizor de servicii de telefonie din Ungaria, care ofera o gama larga de servicii pentru persoanele fizice dar si pentru cele juridice, inclusiv telefonie, transmisii de date, servicii cu valoare adaugata, fiind cel mai mare furnizor de servicii de telefonie si de internet din Ungaria.

Magyar Telekom este principalul actionar al MakTel, operator de telefonie fixa, si al Mobimak, cel mai mare operator de telefonie mobila din Macedonia. De asemenea, Magyar Telekom detine pachetul majoritar in compania Telekom Montenegro (TCG), cel mai mare operator din Muntenegru, ce ofera servicii de telefonie fixa, mobila si internet. Actiunile Magyar Telekom au fost listate la bursa din Budapesta si din New York inca din 1997. Detinatorul pachetului majoritar din Magyar Telekom (59,49%) este Deutsche Telekom, cea mai mare companie de telecomunicatii din Europa, in timp ce 40,51% din actiuni sunt cotate la bursa.