Grupul Wizrom a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 6,9 milioane de euro in anul 2014, in crestere cu 11% fata de 2013, pe fondul extinderii portfoliului de clienti de ERP, in special in verticala manufacturing.

„Anul trecut am consemnat revenirea increderii companiilor in evolutia economiei si a apetitului acestora de a investi in solutii ERP, dupa ce in 2012 si 2013, anii post-criza economica, au fost preferate solutiile de optimizare. Segmentul ERP a inregistrat anul trecut o crestere cu doua cifre”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania.

Wizrom a incheiat anul 2014 cu un numar total de 3.900 de clienti, dintre care peste 500 sunt clienti ERP, dar care folosesc si alte solutii din portofoliul Wizrom: WizSalary, WizOne, Aski SFA, WMS, solutii de logistica si optimizare a livrarilor, de planificare si bugetare, BI, etc.

Ponderea implementarilor solutiei ERP, WizPro, in cifra de afaceri a Wizrom a crescut cu 17% anul trecut, pe locul doi fiind solutia WMS, cu o crestere de 12%. „In 2014 am cules roadele eforturilor de promovare din anii anteriori, in sensul ca 90% din noii clienti ne-au contactat proactiv. Remarc aceeasi tendinta si la inceputul acestui an, este un semn foarte bun ca Wizrom este un brand bine cunoscut si respectat in mediul de business”, a explicat Adrian Bodomoiu.

Wizrom estimeaza ca si 2015 va fi, la fel ca 2014, un an al solutiilor ERP, pe fondul a doua tendinte complementare: pe de o parte, sunt foarte multe companii care au crescut in ultimii ani si care simt nevoia sa migreze la solutii mai complexe si rapid de implementat, pe de alta parte, sunt noi companii intrate in Romania care cauta suport pe partea de software si servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri