TotalSoft, unul dintre principalii producatori software din Romania, lanseaza editia 2015 a programului Charisma Academy prin intermediul caruia ofera sansa studentilor aflati in ultimul an de studiu si proaspat absolventilor sa deruleze un program platit de internship intr-o companie multinationala. Studentii au ocazia sa ia contact direct cu mediul de lucru al marilor dezvoltatori de software si sa studieze intr-un cadru real de business, avand drept mentori performerii TotalSoft.

“Dorim sa atragem in echipa noastra tinere talente cu abilitati tehnice si de business reale, care vor sa inceapa o cariera intr-o companie cu un portofoliu divers de proiecte. Numarul mare de pozitii pe care le oferim anul acesta se datoreaza rezultatelor tinerilor din programele anterioare care s-au dovedit o investitie corecta in viitorul lor si al nostru“ a declarat Daniel Mateescu, COO, TotalSoft.

Programul ofera 40 de pozitii de juniori in echipa TotalSoft si se adreseaza studentilor facultatilor de Cibernetica, Matematica - Informatica, Automatica si Calculatoare, Electronica, Contabilitate si Informatica de Gestiune. La finalul proiectului, participantii cu cele mai bune rezultate au sansa sa se alature echipei de la care au invatat, putand ocupa pozitii de consultanti ERP si programatori juniori.

La editia de anul acesta participa cele mai mari divizii din cadrul TotalSoft, respectiv Charisma ERP si TotalSoft Services, divizii care deruleaza proiecte in tehnologii wireless & embedded, ASP.net, #C si SQL Server. In plus, studentii vor invata concepte de baza despre analiza de business si arhitectura sistemului Charisma ERP, despre modul de configurare si customizare, precum si despre domeniile economice acoperite de sistem.

Pentru a veni in sprijinul tinerilor studenti aflati in cautare de joburi care sa le permita o formare reala in IT, dar si pentru a atrage permanent oameni cu potential, TotalSoft deruleaza anual programe de internship. Ajuns la editia cu numarul cinci, programul s-a bucurat pana acum de o rata de succes (intrati in program vs. angajati) de 80-90%.

Durata stagiului de internship este de minim 1 luna si are ca data de incepere luna iulie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri