Orange Romania introduce stick-ul Orange TV, pentru conectarea televizorului la smartphone sau tableta

Operatorul telecom Orange lanseaza stick-ul Orange TV, mini-dispozitiv care conecteaza televizorul la smartphone sau tableta, pentru a le permite utilizatorilor sa urmareasca pe ecran mare filme, seriale, emisiuni si canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomanda.

„Faptul ca Romania este prima tara a Grupului nostru in care lansam produsul ne onoreaza si demonstreaza inca o data importanta pe care o acordam dezvoltarii continue a serviciului Orange TV”, a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer la Orange Romania.

Orange TV Go pe ecranul televizorului

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare.

La o greutate de 31 g si dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm, stick-ul Orange TV este portabil si poate fi folosit oriunde pe teritoriul Romaniei. De exemplu, fanii serialelor Anatomia lui Grey sau Agents of S.H.I.E.L.D., disponibile in Orange TV Go la sectiunea Movie Go, vor putea urmari pe ecran mare cele mai noi episoade in maxim 48 de ore de la premiera in Statele Unite chiar si cand pleaca in weekend sau in vacanta.

Stick Orange TV in teste

100 de clienti Orange au fost invitati sa testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificari inainte de introducerea lui in oferta comerciala. Nu este prima data cand Orange ii implica pe clienti in testarea produselor sale, pentru a se asigura ca ele raspund diferitelor nevoi sau situatii de utilizare. Metoda a fost folosita si inainte de lansarea serviciului Orange TV, in 2012.

Citeste si:
Orange, noul sponsor principal al Ligii 1 de fotbal
Orange este noul sponsor...

Un dispozitiv care transforma televizorul HDMI intr-un televizor inteligent
Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clientii au nevoie de un smartphone sau o tableta cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI si o conexiune Wi-Fi securizata. Cu ajutorul aplicatiilor „Orange TV Go” si „stick Orange TV”[1], smartphone-ul sau tableta se transforma in telecomanda, iar continutul mobil va rula direct pe televizor.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonati. Tot pana atunci, aplicatia Orange TV Go, prin care clientii pot urmari in miscare pana la 78 de canale TV, filme si seriale pe smartphone si tableta, a fost descarcata de peste 1.100.000 de ori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri