Florin Bejan are 34 de ani si este manager pe IT la Antena Group de 5 ani, insa pe langa job, si-a lansat un mic business prin care livreaza fotografii cu 8 lei. El a creat, alaturi de alte 8 persoane, o aplicatie prin care pot fi trimise fotografii sub forma de carti postale tiparite, prin posta, direct de pe telefonul mobil.

Florin Bejan a fondat aplicatia Felicitaro alaturi de alte 8 persoane, cu o investitie de 15.000 de euro. Felicitaro, dezvoltata in 8 luni de zile, este un serviciu prin care se livreaza carti postale personalizate din orice colt al lumii in cutia postala a destinatarilor din Romania sau orice alta tara.

Cum functioneaza aplicatia Felicitaro

Clientii care doresc sa trimita o carte postala creata de ei pot face o fotografie sau pot alege una din telefonul lor mobil, scriu un mesaj pentru un destinatar sau mai multi destinatari, semneaza cartea postala cu degetul si apoi o trimite. Odata trimisa cartea postala din aplicatie, aceasta este printata la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, implicuita si expediata catre destinatar. Timpul de livrare este de cel mult doua zile lucratoare pe tot teritoriul Romaniei. Trimiterea unei singure carti postale prin telefonul mobil costa 8 lei. Cartea postala va fi trimisa intr-un plic pentru protejarea datelor personale si confidentialitatea mesajului.

"Ideea aplicatiei mi-a venit gandindu-ma la ruptura tehnologica dintre generatii. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul in mana, in timp ce bunicii nostri, chiar si parintii nostri, sunt rupti de comunicarea digitala. Am dat startul acestei aplicatii incercand sa fac un produs care sa ma reprezinte si nu unul strict comercial. Sper, cu Felicitaro, ca bunicii nostri vor zambi mai des, ca legaturile dintre tineri si parintii lor vor fi mai stranse si ca aminitirile vacantelor vor putea fi regasite in geamul unei biblioteci sau ferestre", a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicatiei Felicitaro.

Utilizatorii de smartphone pot downloada gratuit aplicatia de pe Appstore si GooglePlay, unde poate fi gasita dupa cautarea cuvantului-cheie "Felicitaro".

Florin Blejan lucreaza in Antena TV Group de 10 ani, iar de 5 ani este manager IT in companie si are studii in Automatica si Calculatoare. Fondatorul Felicitaro, alaturi de partenerul sau Adrian Duralia, a mai creat, gratuit, la Muzeul Antipa, in 2013, o aplicatie prin care vizitatorii puteau citi informatii extra despre fiecare exponat in parte cu ajutorul telefonului mobil, prin tehnologia NFC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri