Compania de software EBS Romania a semnat un acord de parteneriat cu compania germana KBIT GbR pentru localizarea sistemului electronic de gestiune Clarvision ERP pe piata germana.

Acordul de parteneriat prevede infiintarea companiei Clarvision GmbH, care se va ocupa de strategia de produs in ceea ce priveste implementarea sistemului Clarvision ERP in Germania. Deja exista un client-'pilot' care va implementa Clarvision, si anume Universitatea de Stiinte Tehnice Aplicate din Berlin.

Localizarea sistemului Clarvision ERP (traducerea interfetei si adaptarea la legislatia germana) vor incepe efectiv din luna septembrie, urmand ca de anul urmator sa demareze productiv procesele de promovare-vanzare-implementare pe piata germana. EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajati si un capital social de 250.000 euro.

Pe piata romaneasca si germana, EBS ofera un sistem ERP produs exclusiv pentru sectorul industrial Clarvision ERP cu un numar mare de implementari in companii cu profil de productie.

Printre clientii ERP Clarvision in Romania sunt companii din sectoare ca industria ceramica, a constructiilor de masini, prelucrarea lemnului si a mobilei, fabricarea materialelor de constructii. Sistemul a fost conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de productie cu un numar de angajati intre 50 si 1.000, fiind o solutie pentru integrarea, automatizarea si optimizarea proceselor din intreprindere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri