Telekom Romania anunta lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii pentru TV, Internet si Voce Mobila si 50% reducere in primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse.

Preturile reduse ale pachetelor incep de la 42 lei / luna pentru pachetele cu TV, Internet si Voce fixa, si de la 69 lei / luna, pentru pachetele care contin si voce mobila.

Astfel, clientii pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 45 lei / luna, in primele 6 luni, respectiv 89 lei / luna, incepand cu luna a saptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 42 lei / luna, in primele 6 luni, respectiv 84 lei / luna, incepand cu luna a saptea.

Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achizitionate in doua variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 72 lei / luna, in primele 6 luni, respectiv 143 lei / luna, incepand cu luna a saptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L si Voce fixa S, la pretul promotional de 69 lei / luna, in primele 6 luni, respectiv 138 lei / luna, incepand cu luna a saptea.

Clientii care opteaza pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiaza de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2 inclus. Oferta speciala este disponibila incepand din 16 martie si este valabila pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

Ofertele integrate aduc clientilor cea mai buna experienta TV de pe piata din Romania, cu pana la 128 de canale incluse, pana la 62 de canale TV care pot fi urmarite live, pe laptop, tableta sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, si continut sportiv exclusiv, precum Champions League si Europe League, disponibil din septembrie 2015.

Principalii concurenti ai Telekom Romania sunt RCS&RDS, UPC, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri