Utilizatorii Android care vor sa faca trecerea pe iPhone 6 vor avea o motivatie in plus sa o faca, daca Apple extinde programul de trade-in in care accepta telefoane ale rivalilor, scrie presa internationala.

Conform mai multor rapoarte, compania americana va oferit credit in magazine pentru utilizatorii care renunta la smartphone-urile vechi – nu este o optiune de neglijat, daca te-ai saturat de telefonul tau Samsung sau Nokia Lumia. In prezent, oricine urmareste sa treaca la un iPhone mai nou, poate returna pe cel vechi si sa reduca din costul achizitiei. Apple, la randul sau, va recicla terminalele vechi.

Acest program este valabil, in magazinele Apple, din 2013, adaugand ulterior o oferta similara si pentru iPad-uri, anul trecut. Pana acum insa, oferta era limitata la terminale Apple insa, curand, ar putea introduce acelasi model de business si pentru telefoane ale concurentilor, precum Samsung, Nokia sau BlackBerry.

Programul ar putea incepe in toate magazinele Apple in urmatoarele saptamani iar staff-ul companiei va determina valoarea fiecarui device in functie de vechime si cat de folosit este.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri