Incepand de astazi, pana in data de 16 aprilie, utilizatorii Vodafone Romania pot inregistra pre-comenzile pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge. Smartphone-urile sunt disponibile la pre-comanda online si in reteaua de magazine, impreuna cu abonamentul RED 49, la pretul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 edge.

Utilizatorii care vor inregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, si un incarcator wireless, in limita stocului disponibil. Noile smartphone-uri de la Samsung pot fi pre-comandate in magazinele Vodafone si online.

In cazul Orange Romania, Samsung Galaxy S6 porneste de la preturi de 349 de euro, pentru abonamentul Pantera 41 (41 euro/luna), S6 Edge pornind de la 449 de euro, pentru acelasi abonament.

Telekom Romania nu are afisate pe site informatii privind preturile terminalelor Samsung, clientii putand insa lasa o adresa de eMail la care sa fie contactati in momentul in care telefoanele vor deveni disponibile.

Cele doua terminale vor fi lansate pe piata in a doua parte a lunii aprilie.Pretul pentru modelul de baza Samsung Galaxy S6 porneste de la 3.299 de lei, dar poate ajunge si la 5.000 de lei, in cazul unor operatori comerciali. Citeste aici mai multe informatii despre asteptarile Samsung Romania in ceea ce priveste vanzarile smartphone-urilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri