UPC Business, divizia pentru clienti companii a UPC Romania, anunta lansarea Cloud TV, solutie integrata de servicii. Lansarea noului serviciu se adreseaza in principal clientilor companii cu afaceri in industria hoteliera, de sanatate si wellness.

Serviciul Cloud TV de la UPC Business ofera companiilor din domeniul ospitalitatii (hoteluri, pensiuni) si cel al serviciilor de sanatate, posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor lor – prin intermediul unui televizor Smart – continut TV pe platforma internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video si date prin convergenta IP.

“Lansarea UPC Cloud TV face parte din strategia noastra de a oferi in permanenta clientilor companii solutii integrate de comunicatii pentru afacerile lor. Solutia oferita de UPC Business este construita pentru a oferi deplina flexibilitate si poate fi personalizata astfel pentru diversitatea de cerinte specifice ale clientilor”, declara Tiberius Popa, director UPC Business.

Clientii UPC Business care aleg acest serviciu beneficiaza de solutii IT&C special dedicate, – in Cloud –, pe baza unui abonament lunar. Printre functionalitatile oferite se numara optiuni cum ar fi o grila TV personalizata, mesaj de intampinare, integrarea cu sistemele de management ale clientilor sau altor cladiri (ex: PMS – Opera s.a, Fidelio, BMS), alaturi de elemente precum ghidul de servicii sau aspecte de continut dinamic (meteo, stiri, etc.).

Solutia tehnica a serviciului UPC Cloud TV este oferita in parteneriat strategic cu Nevotek, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii Hospitality & IP TV la nivel international.

Principalii concurenti ai UPC sunt RCS&RDS, Telekom, precum si Orange si Vodafone Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri