In cautarea de noi distractii, dar si de adrenalina, tinerii cu bani au gasit o noua pasiune. Intrecerile cu drone sunt cel mai nou mod de petrece timpul liber pentru multi tineri, iar acest lucru alimenteaza si mai mult dorinta de competitie a lor.

Daca intrecerile cu masini sunt deja distractii trecute, care, chiar daca necesita investitii destul de mari, astazi, intrecerile cu drone sunt elementul de noutate care face furori in randul adolescentilor instariti, mai ales.

Desi nici dronele nu sunt distractii foarte accesibile, sunt tineri care fie prefera sa le cumpere direct din magazin, fie sa le confectioneze in regim propriu. Dronele sunt dotate cu motoare si acumulatori de capacitati diferite si dispun de camere foto performante, capabile sa inregistreze continut video la o calitate superioara, dar si de ochelari, prin intermediul carora acestea pot fi controlate si mai bine.

Speranta unui grup de tineri care isi dedica timpul investind in aceste dispozitive zburatoare este ca aceste intreceri sa devina, de ce nu, chiar si competitie sportiva.

Acestia investesc sute, chiar mii de dolari lunar pentru a crea quadrocoptere (drone), iar pentru acestia pasiunea depaseste orice bariera materiala. Nici pentru a construi un astfel de dispozitiv nu ai nevoie de foarte multa pricepere, ci doar sa ai cateva cunostite de baza in ceea ce priveste robotica, iar totul devine mai apoi un hobby.

Citeste si:
"Drona" care aduna gunoaiele din apele Dunarii a ajuns in Romania
FOTO, VIDEO Prima "drona"...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bitdefender va asigura SECURITATEA CIBERNETICĂ pentru toate unitățile medicale
Setari Cookie-uri