In cautarea de noi distractii, dar si de adrenalina, tinerii cu bani au gasit o noua pasiune. Intrecerile cu drone sunt cel mai nou mod de petrece timpul liber pentru multi tineri, iar acest lucru alimenteaza si mai mult dorinta de competitie a lor.

Daca intrecerile cu masini sunt deja distractii trecute, care, chiar daca necesita investitii destul de mari, astazi, intrecerile cu drone sunt elementul de noutate care face furori in randul adolescentilor instariti, mai ales.

Desi nici dronele nu sunt distractii foarte accesibile, sunt tineri care fie prefera sa le cumpere direct din magazin, fie sa le confectioneze in regim propriu. Dronele sunt dotate cu motoare si acumulatori de capacitati diferite si dispun de camere foto performante, capabile sa inregistreze continut video la o calitate superioara, dar si de ochelari, prin intermediul carora acestea pot fi controlate si mai bine.

Speranta unui grup de tineri care isi dedica timpul investind in aceste dispozitive zburatoare este ca aceste intreceri sa devina, de ce nu, chiar si competitie sportiva.

Acestia investesc sute, chiar mii de dolari lunar pentru a crea quadrocoptere (drone), iar pentru acestia pasiunea depaseste orice bariera materiala. Nici pentru a construi un astfel de dispozitiv nu ai nevoie de foarte multa pricepere, ci doar sa ai cateva cunostite de baza in ceea ce priveste robotica, iar totul devine mai apoi un hobby.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri