RCS & RDS a inaugurat astazi in Bucuresti, al optulea magazin Digi, “prezentat sub un concept nou si inovator”, conform operatorului. Compania a deschis in mai putin de un an peste 40 de magazine Digi in Bucuresti, Oradea, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Targu Mures, Arad, Sibiu, Iasi.

Aceasta etapa face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS & RDS catre brandul Digi. Pana in acest moment, compania a aliniat sub acest brand intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi si la nivelul retelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interactiune cu clientii, care sunt consiliati de personalul companiei pentru a putea face o alegere cat mai potrivita cu necesitatile lor de comunicare.

Magazinul Digi este delimitat in mai multe zone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa si servicii dedicate persoanelor juridice, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la o gama variata de telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde se pot achita facturile lunare.

Magazinul Digi este localizat in bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bloc I si este deschis de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 20:00 si sambata, de la 09:00 la 14:00.

Citeste si:
Compania mamă a RCS&RDS, venituri de 1,2 miliarde de euro în 2019
Compania mamă a RCS&RDS,...

RCS & RDS va moderniza gradual si va integra in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari. Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Telekom, UPC Romania, Orange si Vodafone.

Citeste si Orange arunca manusa: primul smart shop brand propriu din Europa, la Cluj-Napoca. Cum arata si ce aduce nou.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bitdefender va asigura SECURITATEA CIBERNETICĂ pentru toate unitățile medicale
Setari Cookie-uri