F64, unul dintre cele mai mari magazine foto-video din Europa de Est, lanseaza, in premiera pentru Romania, serviciul de consultanta foto la domiciliu. Clientii vor beneficia de sedinte one-on-one cu profesionistii F64 si vor avea acces la cunostinte de baza, cum ar fi setarea aparatului foto, pana la cele mai potrivite tehnici pentru a fotografia in situatii precise.

F64 iese astfel din sala de curs, unde unii oameni s-ar putea simti intimidati de ceilalti participanti si ofera serviciul care sa transforme aceasta pasiune intr-un stil de viata pentru cei interesati sa-i cunoasca toate secretele.

"Fotografia este atat o sursa de relaxare si explorare sociala, cat si una de asigurare a veniturilor pentru atat de multi oameni, incat noi am vrut sa le oferim oamenilor toate resursele necesare pentru a o exploata la maximum. Mai mult, fotografia este de multe ori o activitate pe care o practici singur sau intr-un grup restrans, cu oameni cunoscuti, si ne bucuram ca reusim acum sa furnizam un asa serviciu de consultanta pentru a completa experienta", a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Serviciul de consultanta foto la domiciliu oferit de F64 ii ajuta pe oameni sa invete cum sa seteze aparatul pentru orice situatie si pentru a profita de tot ceea ce ofera, asigura baza necesara de cunostinte pentru fotografia de studio, macro sau de produs, si aprofundeaza interese precum calibrarea monitorului, setarea si folosirea unei camere de actiune cum e GoPro, si cum se folosesc diversele tipuri de blit. De asemenea, cei de la F64 pot clarifica orice nelamurire ar avea clientii.

Pretul serviciului de consultanta foto la domiciliu este de 149 de lei pe ora, iar durata maxima a unei sesiuni este de 4 ore. Pentru imbunatatirea serviciului, F64 acorda o importanta deosebita feedback-ului acordat de catre clienti. Astfel, in 24 pana la 72 de ore, acestia vor avea ocazia sa completeze un formular prin care sa isi prezinte impresiile de dupa cursul la domiciliu. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul F64.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri