Vara anului 2016 va fi una mult asteptata de microbisti. Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor intalni la Campionatul European din Franta (10 iunie – 10 iulie), unde si Nationala Romaniei are sanse de calificare, ocupand in acest moment primul loc in Grupa F preliminara – desi dupa un chinuit 1-0 cu Insulele Feroe. Dolce Sport este singura televiziune din Romania care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competitii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

Clientii Telekom Romania vor putea urmari live meciurile nu doar pe TV, ci si pe laptop, tableta sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

„Aceasta achizitie se alatura in mod firesc celorlalte mari competitii cu care ne-am obisnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei si Frantei, Liga 1 si marile intreceri ale altor discipline sportive transmise in exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Natiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari asteptari in randul clientilor nostri. Ne-am dorit aceasta competitie si am cumparat-o direct de la forul european pentru a oferi romanilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care speram sa participe si Nationala condusa de Anghel Iordanescu”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general Dolce Sport.

Principalii concurenti ai Telekom Romania sunt RCS&RDS, UPC, precum si Orange si Vodafone.