Tableta iPad, folosita in concert de un pianist faimos

In anul 2010, pianistul chinez Lang Lang a incantat audienta intr-un concert din San Francisco, in care a folosit un iPad pe post de claviatura. Performanta reusita de catre pianistul chinez a facut inconjurul lumii, iar acela a fost momentul in care a crescut potentialul dispozitivului portabil in domeniul muzical.

iPad-ul, folosit pe post de canvas

Artistul britanic David Hockney a socat lumea artei in 2013, cand a realizat prima creatie pop-art de pe o tableta iPad. David Hockney: A bigger Exhibition" a inclus circa 150 de imagini realizate prin intermediul aplicatiei "Brushes" din AppStore. Dupa succesul de care s-a bucurat, Hockney realizeaza si astazi creatii de pe noile modele iPhone si iPad.

Tableta iPad, folosita pentru trucuri de magie

Magicianul de origine germana Simon Pierro, supranumit si "iPad Magician", a impresionat publicul larg in cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, cand a realizat mai multe scamatorii cu ajutorul tabletei Apple.

Trucurile sunt extrem de reusite, zicem noi!

Tableta iPad, in spatiu

Astronautul canadian Chris Hadfield a luat cu el tableta iPad in spatiu pentru a o folosi pe post de teleprompter. Desi acest lucru a fost tinut secret, Agentia Spatiala Canadiana a confirmat ulterior prezenta tabletei in spatiu, sugerand ca astronautul "a pus foarte multa muzica pe Statia Spatiala Internationala direct de pe iPad. Toate acestea s-au intamplat in urma cu doi ani de zile, in 2013.

Tableta iPad, folosita pentru a crea un album muzical

Cunoscuta trupa de muzica Gorillaz a reusit sa creeze un album intreg folosindu-se de tableta iPad si de aplicatii muzicale electronice. Albumul The Fall a fost lansat online in mod gratuit catre oublicul larg, fiind extrem de bine primit de catre fanii trupei mai ales datorita experiemntului.