LG G4 este, fara indoiala, cel mai asteptat smartphone din aceasta luna, varful de gama al companiei sud-coreene urmand sa fie lansat oficial intr-un eveniment pe 28 aprilie.

Poate strategie sau pura eroare, pe Internet au scapat primele imagini oficiale si caracteristici ale noului LG G4, iar din primele impresii smartphone-ul promite foarte mult.

In linie cu asteptarile, smartphone-ul LG G4 va avea o carcasa acoperita in piele, de aceasta data una veritabila. Varful de gama al companiei sud-coreene va dispune si de carcasa din plastic, cu un design diferit, fiind disponibil atat in culoarea alba, cat si gri inchis sau auriu.

LG G4 - specificatii si pret

LG G4 beneficiaza de un design Slim Arc, ceea ce face ca smartphone-ul sa fie usor de manevrat desi are un ecran de 5,5 inch.

LG G4 - specificatii si pret

Pe partea de echipare, LG G4 va dispune de un ecran de 5,5 inch Quad HD (2K) IPS, va avea slot SD si o baterie de 3.000 mAh. Spre deosebire de varfurile de gama lansate de Samsung si HTC, LG G4 va oferi posibilitatea utilizatorilor sa schimbe acumulatorul telefonului.

LG G4 - specificatii si pret

Chiar daca imaginile aparute pe Internet nu confirma zvonurile aparute pe Internet, LG G4 va incorpora un procesor Qualcomm Snapdragon 810 si o memorie de 3GB, iar pe partea multimedia va incorpora o camera foto de 16MP dezvoltata chiar de catre producatorul asiatic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri