Apple nu va tolera persoanele care vor dori sa isi faca selfie-uri cu ajutorul betelor telescopice speciale („selfie sticks – in original) in cadrul evenimentului WWDC, persoanele care le vor folosi riscand sa fie date afara de la evenimentul din 8 iunie.

Compania a listat mai multe reguli pentru cei ce vor participa la eveniment; compania interzice fotografia profesionala, camerele GoPro dar si selfie stick-urile – considerate de foarte multi ca fiind ridicole. „Nu aveti voie sa folositi selfie sticks sau monopozi similari. Orice persoana care intreprinde astfel de activitati ar putea fi data afara de la WWDC”, scrie presa internationala.

Gigantul american nu explica de ce a impus aceasta regula, insa ne putem imagina; selfie stick-urile au inceput sa fie folosite din ce in ce mai mult in locuri publice, inclusiv muzee sau alte destinatii turistice, din ce in ce mai multe autoritati interzicand folosirea acestui instrument narcisistic, enervant (si uneori periculos) pentru cei din jur.

Evenimentul WWDC se va tine in perioada 8-12 iunie si va avea in centru viitorul sistem de operare al companiei american, iOS 9.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri