PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor GSM, anunta astazi lansarea campaniei de reduceri pentru elevi si studenti. PCfun.ro aduce in acest an prima campanie online ce ofera clientilor magazinului reduceri de pret de pana la 30% in combinatie cu pachete de servicii unic definite pentru spatiul de cumparare online local. Notebook-urile, monitoarele LCD si telefoanele au in perioada urmatoare reduceri de pret semnificative.

"Am inregistrat o crestere cu aproape 100% in raport cu perioada anterioara. Cifra trebuie pusa mai cu seama pe faptul ca magazinul este in perioada de crestere" a declarat pentru Wall-Street Traian Cristea director general la Fit Distribution.

Preturile online cu 10-20% mai reduse

Este cunoscut faptul ca in mediul online datorita costurilor de exploatare, preturile produselor sunt cu 10-20% mai reduse decat in lanturile de retail traditionale. Adaugand acestei diferente avantajele de pret punctuale, se poate ajunge la reduceri semnificative ale preturilor pentru produsele achizitionate online. a declarat Magda Stoica director de vanzari PCfun.ro.

Cunoscuta in foarte multe tari ca perioada back to school, campaniile din acest moment se adreseaza elevilor si studentilor, dar si institutiilor si zonei corporate. Sprijinindu-se pe volume superioare comercializate in aceasta perioada, preturile produselor au o cadere de pret semnificativa in fiecare an.

Pornind de la contractele de distributie directa pe care le avem, am demarat construirea unor oferte de pret si servicii atractive pentru utilizatorii din piata locala. a declarat Magda Stoica.

Valoarea medie a produselor in lunile iulie-august 630 RON

PCfun.ro a inregistrat in ultimele doua luni o valoare medie a produselor comercializate online in jurul a 630 RON. Valoarea medie inregistrata per comanda la PCfun.ro este de 920 RON si este data in special de combinarea in medie a 2 produse.

Clientii PCfun prefera produse de ultima generatie si de cele mai multe ori adauga accesorii ale produsului comandat a declarat Magda Stoica.

In perioada campionatului mondial de fotbal din Germania, in lunile mai si iunie, in categoriile principale de vanzari au fost televizoarele cu tehnologie de tip plasma, proiectoarele si televizoarele de diagonala mare.

Cele mai cautate produse online in ultimele doua luni sunt pentru PCfun.ro notebook-urile, telefoanele mobile, camerele foto digitale si monitoarele LCD.

Notebook-urile au avut o crestere semnificativa anul acesta dupa o dublare a numarului de unitati vandute anul trecut. Acest trend se mentine pentru PCfun.ro de la inceputul anului si a pastrat gama de produse in topul celor mai cerute. Camerele foto au avut o explozie in vanzari in perioada de vara in timp ce telefoanele mobile si-au pastrat volumele ridicate.

O evolutie foarte buna au avut in prima jumatate a anului monitoarele LCD care au trecut pragul preturilor cele mai mici din ultimii ani.

Estimam o mutare importanta a cererii catre sisteme mobile in segmentul publicului tanar, in principal datorita preturilor reduse si comparabile cu ale sistemelor desktop. Pretul unui notebook porneste de la 1700 RON incluzand TVA, ceea ce il face foarte accesibil utilizatorilor tineri, elevilor si studentilor. Comparativ cu perioada similara a anului trecut pretul este cu aproape 50-60% mai mic a declarat Magda Stoica, Director de vanzari PCfun.ro.

Monitoarele LCD sunt produsul cu cea mai buna evolutie si acest fapt este dat de preturile foarte reduse atinse in aceasta vara. Este de asteptat ca in perioada urmatoare preturile sa aiba o evolutie in crestere conform analistilor in domeniu a declarat Traian Cristea, director general FiT Distribution.

Fit Distribution a anuntat lansarea magazinului online PCfun.ro sub sloganul Easy shopping, care aduce o gama completa de servicii online existente in acest moment pe piata din Romania. Cu peste 2000 de produse IT si electronice, site-ul isi propune ca in scurt timp sa devina optiunea numarul 1 a vizitatorilor si cumparatorilor online din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri